Pàgines

dijous, 14 de març de 2013

RECERCA DE XARXES SOCIALSQuè és una xarxa social?

És una estructura virtual on es creen relacions enter membres d'una comunitat. Es pot definir també com un intercanvia dinàmic entre persones, grups i insttucions. 

Quines xarxes socials coneixes?

Facebook.svg
Facebook: És un lloc web de xarxes socials. Originalment era un lloc per als estudiants de la Universitat de Harvad i actualment és una de les xarxes socials més utilitzades a nivell mundial.


Logo ORKUT.svgOrkut: és una red disenyada per Google que permet als seus integrants mantenir les seves relacions i fer-ne de noves. Sonico: És un espai per amics on pots compartir fotos de manera ilimitada, rebre noticies i contactar amb vells amics. 


Myspace: és un lloc web, d'interacció social constituït per perfils personals d'usuaris que inclou xarxes d'amics, grups, blogs, fotos, vídeos i música, a més d'una xarxa interna de missatgeria que permet comunicar uns usuaris amb uns altres. 

  Com és poden classificar les xarxes socials?

  Hi ha moltes maneres de classificar les xarxes socials. Una d'elles les classifica segons el subjecte principal de la relació. S'hi troben: 

  Les xarxes socials humanes: aquestes fomenten les relacions entre persones.
  Ex: Facebook es-es.facebook.com/

  Les xarxes socials de continguts: on les relacions es desenvolpument unint perfils a través del contingut publicat, els arxius que poseeix un usuari o els arxius que es troben al seu ordinador. 
  Ex: Picasa picasaweb.google.com/

  Les xarxes socials d'interès: conformen un sector innovador entre les xarxes socials. El seu objectiu és unir marques, automòbils i llocs.
  Ex: Respectance es.respectance.com/


  Quines xarxes socials utilitzes diàriament i amb quines finalitats?

  Facebook: per parlar amb els amics i la família.

  Twitter: per llegir les notícies.

  Instagram: per veure fotos.

  Avantatges i inconvenients de les xarxes socials?

  Avantatges: et pots comunicar més facilment amb persones d'arreu del món.

  Inconvenients: pot provoca dependència.


  Ús de la privacitat de les xarxes socials.

  Totes les xarxes socials tenen un punt d'inseguretat, per molt que no la facis pública o estigui molt bé protegida. Perquè un cop tu penjes alguna cosa a la xarxa és pot utiiltzar amb qualsevol finalitat. 

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada